Hova szállítunk?

Magyarország területén belül bárhova, háztól-házig.

Külföldre egyelőre nem szállíthatunk, de dolgozunk rajta, hogy minél előbb lehetővé váljon.

Hogyan csomagolunk?

A csomagokat kifejezetten borospalackok szállítására tervezett dobozokba csomagoljuk. A dobozok háromrétegű hullámkartonból készülnek, külső és belső borítással, valamint deformációs zónákkal is rendelkeznek, amelyek elnyelik az esetleges ütéseket. A beszállítónk tesztjei alapján, akár 2 méterről leejtve sem törnek össze benne az üvegek.

Nem egyedi címkés termékek esetén

Törekszünk rá, hogy a munkanapokon délelőtt 11 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. A futárszolgálat csak munkanapokon szállít és jellemzően 2-3 munkanapon belül kézbesít

Egyedi címkés termékek esetén

Amennyiben a feltöltött kép minősége megfelelő és jól használható a grafikai munkához, úgy a várható átfutási idő körülbelül 1 hét.

Ettől való eltérés akkor fordulhat elő, ha az egyedi címkés rendelésekből egy nap több, mint 10 rendelés érkezik be. Ebben az esetben tájékoztatjuk a kedves vásárlót a várható határidőről.

Miért a GLS?

Igyekeztünk körültekintően futárszolgálatot választani. Az szempontok, amelyek alapján rájuk esett a választás a gyorsaság, rugalmasság, megbízhatóság, és ár. Számunkra fontos, hogy az ajándékok gyorsan és időben megérkezzenek, valamint, hogy ne törjenek, és mindezt elfogadható áron. Ez mindannyiunk érdeke. A legtöbb futárszolgálat ennél jelentősen drágább, az olcsóbbak pedig nem megbízhatóak törékeny csomagok esetén. Örömmel jelenthetjük ki, hogy mindezidáig 99,99%-ban kifogástalanul érkeztek meg a csomagjaink rendeltetési helyükre!